Dør til VR-rommet
Virtuell virkelighet testrom

Pilotprosjekt Virtuell virkelighet i utdanning

Pilotprosjeketen for bruk av VR (virtuell virkelighet) i utdanning ved Det helsevitenskapelige fakultet er i gang!

Et rom bak skranken på Natur-og helsebiblioteket er utstyrt med en HTC Vive Pro og flere programmer som er relevant for studenter ved Helsefak. Studenter og ansatte kan reservere seg tid på VR-rommet ved å booke rommet i Outlook.

VR-rommet. Skilt på gulvet der man skal bruke headsettet. Bord bakerst i rommet med PC og ladestasjon for utstyret.

Velkommen til VR-rommet!

Vi regner med at bruk av VR i utdanning kommer til å øke betraktelig i årene fremover. Piloten er en sjanse for oss å høste erfaringer, både tekniske og om hvordan VR kan være en del av høyere utdanning.

Piloten kjører til og med desember 2019.

Comments are closed.