ILP-bygget i Breivika
Fotograf: Christian Halvorsen

Lærerutdanningen har fått et flott bygg i Breivika

Ved semesterstart på høsten 2020 åpnet det nye ILP-bygget. Nå er lærerutdanningsstudentene samlet i Breivika. Bygget har mange flotte undervisnings- og møterom.

Bli kjent med ILP-rom og hvordan de kan brukes

Under er videoer som introduserer deg til hvordan hver romtype skal brukes. Du må være pålogget som UiT-bruker for å kunne se videoene.

Supplementær informasjon om bruk av ILP-rom

Mange av undervisningsrommene er utstyrt med SmartBoard, som kan da brukes som et digitalt whiteboard. Se våre videoer om hvordan man kan bruke en SmartBoard.

  • NB! De første videoene om “SmartBoard som whiteboard” vil fungere på selve SmartBoard, men vil ikke vises på prosjektøren på et ILP-rom.
  • NB! Per 14. august 2020 har ikke Smart Notebook blitt installert enda.

Rommene har også en touchskjerm på podiet som kan da brukes som digital whiteboard. Her er en video om hvordan du kan bruke PowerPoint som whiteboard på en touchskjerm. På ILP-rom kan man bruke fingeren på skjermen eller en enkel touchpenn. Touchpenn blir levert til undervisningsrommene og til ILP-ansatte i disse dagene.

Smittevern

Desinfisering av touchskjerm og SmartBoard krever spesifikke rengjøringsmidler og -rutiner. Derfor vil desinfisering bli utført av renholdspersonell.

Det du kan gjøre når du bruker en touchskjerm eller SmartBoard er:

  • Vask hendene først
  • Bruk SmartBoard-pennen eller medbragt touchpenn. Ikke ta på skjermen med fingeren eller hånda
  • Vask SmartBoard-pennen etter bruk med en våtserviett

Comments are closed.