Mann med kamera gjemmer seg bak et tre for å ta bilder
Illustrasjonsbilde fra Mostphotos

Welcome to the video jungle

Som en del av et oppdrag for Result, hadde vi behov for å lage en presentasjon om video- og opptakstjenestene ved UiT. Resultatet ble en film som heter “Welcome to the video jungle”.

Se videoen “Welcome to the video jungle”.

UiT tilbyr flere video- og opptaksverktøy. Alle har sitt formål, og egner seg best til å produsere hver sin type video. I “Welcome to the video jungle”, den første inndelingen av alternativene handler om hvor du vil være når du lager opptaket. Et studio, et undervisningsrom eller på kontoret ditt? Etter at studioopptak og automatisert forelesningsopptak er presentert, fortsetter presentasjonen med alternativene som du kan benytte på kontoret.

Flere ressurser om video- og opptaksverktøy finner du på:

Comments are closed.