Psyforeningen inviterer til foredrag med Lene Nymo Trulsen

I løpet av de siste tiårene har anabole steroider blitt et av de mest utbredte dopingsmidlene. Langvarig bruk har imidlertid vist seg å være assosiert med alvorlige negative konsekvenser, som høyt blodtrykk, selvmord og tidlig død. Til tross for dette er det i dag mange som bruker anabole steroider, der hensikten er å forbedre utseende og øke selvtillit.

For oss som fremtidige psykologer er rusmisbruk og følgene av dette en relevant problemstilling. Psyforeningen har i denne sammenheng gleden av å invitere til foredrag med Lene Nymo Trulsen, som vil snakke om dopingmisbruk og relaterte psykiske bivirkninger, med hovedfokus på stereoider.

Lene er lege i spesialisering på barneavdelingen på UNN. Hun er også lege for J19-langdslaget i fotball, og har tidligere jobbet 6 år i Antidoping Norge som foredragsholder og kontrollansvarlig for Nord-Norge.

På grunn av begrenset plass er foredraget reservert for profesjonsstudenter i psykologi. Vel møtt!