Om oss

Hvem er vi?

 

Forskningsgruppa for Sjømatvitenskap består per i dag av følgende medlemmer:

Leder: Professor Ragnar L. Olsen

Vitenskapelige ansatte:
• Professor Edel O. Elvevoll (Dekan BFE)
• Professor Margrethe Esaiassen
• Førsteamanuensis Karl-Erik Eilertsen

• Senioringeniør Hanne K. Mæhre

Avdelingsingeniør:
• Guro K. Edvinsen

II stillinger:
• Professor Iciar Martinez (IIM, Spania)
• Førsteamanuensis Jørgen Blikra Lødemel

Postdoktor
• Ida-Johanne Jensen (UiT) – I permisjon

Stipendiater:
• Lars Dalheim (UiT)
• Tatiana Egeeva (UiT)
• Mari Walquist
• Heming Rustad Hansen

Andre/masterstudenter:

 

Viktige samarbeidspartnere for forskningsgruppa er:

Det helsevitenskapelige fakultet ved UiT
Nofima marin
Marbio

Innenfor industrien:
Calanus
Marealis
Blue Ocean
Lofilab
Hordafor

Internasjonale partnere:
PEPFISH
EATIP
SEAFOODplus
FNs matvareorganisasjon FAO
NIFES og europeiske forskningsinstitusjoner i EU prosjekter
KU Leuven (Hoylaerts)
Northern Ireland Centre for Food and Health (NICHE)
U