Forskning

Vil du delta på en spennende studie ?

Hvor er stien? (c) Jan Höper

(c) Jan Höper

Dette skal etterhvert bli et tilbud for barn og voksne for å utforske og lære om naturen, kulturen og historien knyttet til dette spesielle området og Tromsø. Samtidig som du utforsker løypen svarer du på spørsmål om din opplevelse, tanker, meninger og følelser som du får ved å gå denne stien. Undersøkelsen har som mål å bidra til viktig forskning på naturopplevelser og bli en del av en masteroppgave i psykologi ved Universitetet i Tromsø.

Den største fordelen med å delta på denne studien er at du får en unik mulighet til å reflektere over omgivelsene til området, lære noe nytt og kanskje får man et nytt syn på ellers kjente eller nye omgivelser. Det er også en spennende mulighet til å lære noe om forskning innenfor psykologi.

Gjennomførelsen av turstien samt utfyllelse av spørreskjemaer vil ta omlag 40 min til sammen. Du vil få utlevert spørreskjema med kart over hvor stien går og andre instruksjoner. Studien er frivillig, anonym og det er ingen risiko forbundet med deltakelsen. Vil du vite mer om SMARTstien? Besøk nettsiden https://site.uit.no/smartstien/. Hvis du har ytterligere spørsmål om studien eller utførelsen av den, kontakt gjerne undertegnede på mail eller telefon.

 

Så vil du ha litt trim og samtidig bidra til en god sak?

Plukk opp et spørreskjema i skranken ved Tromsø Museum – Universitetsmuseet, og nyt en spasertur på øyas vakreste område.

Museets åpningstider

Mandag-fredag: 10.00-16.30
Lørdag: 12.00-15.00
Søndag: 11.00-16.00

 

 

 

Med vennlig hilsen

Sigrid Schøning Norberg

Mail: sigridnorberg@hotmail.com

Telefon: 99232802

Universitet i Tromsø

 

  1. No comments yet.

You must be logged in to post a comment.