TODOS Coffee & waffle seminar on Open Access Publishing

Er du snart klar for å sende inn et manuskript, men er usikker på om du skal gå for tradisjonelle eller «open access» tidsskrifter? Vet du hva åpen forskningsdata er, og hvilken bruk du kan ha av det? Velkommen til vårt «Open Access» kaffe & vaffel seminar, organisert i samarbeid med Universitetsbiblioteket, etterfulgt av en åpen diskusjonsrunde ved UiT (Campus Tromsø). Dette vil du IKKE gå glipp av!

Dato: 29 September 2016

Tid: 13:00-15.00

GRATIS VAFFLER OG KAFFE/TE SERVERES

Sted: TEO H5.5.502

Klikk på linken for å registrere deg! Påmeldingsfrist er 27. september.


Are you about to submit your new manuscript and you are wondering if you should go for a traditional or an open access journal? Do you know what open research data is or what use it can have for you? Feel free to join us for an Open Access coffee & waffle seminar organised in collaboration with the University Library and followed by an open discussion round at UiT (Campus Tromsø). Do NOT miss out!

Date: 29 September 2016

Time: 13:00-15.00

FREE WAFFLES AND COFFEE/TEA WILL BE SERVED

Venue: TEO H5.5.502

Please use this link for registration! Deadline for registration is 27 September.