Google Sidewiki

Google har kommet med en ny tjeneste ‘SideWiki’ – tjenesten er en del av Google toolbar (irriterende men greit nok) og gjør at man kan legge inn kommentarer til web-sider i et eget område i browseren (venstre side panel.) Dette kan f.eks brukes hvis man har lyst til å tilføye noe som er skrevet på en web-side, oppgi referanser til plasser som har mer informasjon og det åpner muligens også opp en hel ny arena for spam.

Sidewiki fungerer til firefox 2.0+ og MSIE 6+ (Støtte til Chrome kommer sikkert med tiden.)

Mer informasjon og demonstrasjonsvideo finner du hos IT Avisen.

One response to “Google Sidewiki”

  1. Svenn A. Hanssen says:

    Ok, så dette er faktisk en glitrende idé (igjen) av google. Her kan altså hvem som helst legge inn sine små notater om hvilke som helst web-sider som kan leses av hvem som helst. Litt som wikipedia, bare at her kommenterer man direkte på web-siden til den det gjelder – uten at den det gjelder vet om det….. Kommentarene sanker selvsagt google inn gratis og kan benyttes om tags for søking og promotering av sidene det gjelder. Les også: http://www.prblognews.com/2009/10/01/google-sidewiki/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *