September 2009 i tall

UITbeta er tilknyttet Google Analytics (GA)  noe som medfører at vi lett kan måle aktivitetsnivået på bloggen. GA gir et hav av muligheter og jeg tenkte det kunne være morro å legge ut tallene for hver måned.

Oversikt

stat1

Totalt har altså 189 personer besøkt UITbeta i september 2009. Personer tror jeg refererer til unike ip-adresser. Antall treff på sidene er betydelig høyere.

Kartoverlegg

stat2

Verdenskartet var ikke noe stort poeng å vise, selv om vi har trafikk fra USA, Brasil, Tyskland og Sverige. Spennende å se om dette utvikler seg videre. Vet at i oktober er det flere treff fra bla Trondheim.

Trafikkilder

stat3

Foreløpig er det ikke mange som kommer inn på UITbeta via søkemotorer. 2.26% er ikke mye, men det er kanskje heller ikke så mange som linker inn til oss og dermed faller ratingen. Tipper det meste som blir indeksert av søkemotorer kommer fra twittersider. I tillegg kom det 131 treff direkte fra Twitter, mens 31 kom fra Google. Totalt var det 188 treff fra eksterne kilder.

Nettlesere og OS

stat4

Litt morro å se hva slags OS og nettleser som benyttes av brukerene. Det er tydelig at Opera er mest populært tett fulgt av Firefox. Det er tydelig at Firefox er mest populært og et lite stykke bak kommer norske Opera.

RSS

stat5

Tilslutt noen tall på hvor mange som abonerer via RSS. Registrerte oss på Feedburner i går så jeg har ingen tall fra september, men 8. oktober var det registrert 15 subscribers, de aller fleste via Goolge Reader/iGoogle.

Populære innlegg

To innlegg skiller seg ut som mest lest i september. De andre ligger på rundt 5-10 besøk. Dette er unike besøk.

Invitasjon til idémyldring: Handlingsplan for IT ifm. Strategidokument 2009-2013 (47)

NX Free Edition ( 41)

Er det andre tall som burde med på en slik oversikt? Kom med forslag. Og er det noen som er guruer på GA så kom gjerne med tips til hvordan det kan brukes på en fornuftig/gøyal måte.

Blir spennende å se på tallene for oktober. Da har vi noe å sammenligne med. 🙂

6 responses to “September 2009 i tall”

 1. Erling Paulsen says:

  For å få virkelig intr. innslag foreslår jeg at folk installerer The Onion Router, så vi får random aksess fra helt ville plasser over helle verden – selv fra kontorene våre. TOR kan f.eks. aktiveres/deaktiveres med en plugin til Firefox 🙂

  http://www.torproject.org/

 2. Pål Ditlefsen Ekran says:

  Jeg synes vi burde satse på å få opp aktiviteten i helgene!

 3. Hehe, UITbeta og Google er ikke helt ulike. Mens Google avdekker svineinfluensa http://www.digi.no/825375/sok-avdekker-influensa-i-norge avslører UITbeta hvor ITA er på reise. 🙂

 4. Hilde T Lauvset Rafaelsen says:

  Håper at de som er i USA nå er flittige brukere av siden, så vi får enda kulere IP-adresser for oktober 🙂

 5. Dermed var de mystiske 13 besøkene fra Trondheim i oktober ikke fullt så mystisk lengre. lol

 6. Ingeborg Hellemo says:

  Kjempeartig med tall!

  (Men ha nå ikke så altfor store forhåpninger til oktoberbesøkene fra Trondheim. Vi var 3 fra UiT som satt på et par dørgende kjedelige forelesninger og brukte flere IP-er ut fra hvilke trådløsnett som slapp oss inn for øyeblikket. )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *