Autooversetting gjør spam morsomt igjen.

OK, disse har eksistert lenge, men denne som vi fikk på HPC-support adressen vår er en av de bedre på en stund:

Hallo. Du den vakre mannen. Jeg ønsker å fortelle om meg selv litt. Im hyggelig, snill, ansvarlig person. Im sikker på at vi kan finne den generelle interesser. Im veldig like sport, har sea.I er veldig like å lage mat. Jeg tror du vil like mitt kake med jordbær. Jeg ønsker å kommunisere via e-post. Mine e-post: solshkakatysha@yahoo.com. Med håp, Ekaterina.

At alle spammerne synes jeg er for dårlig utstyrt har jeg lært meg å leve med, men hvordan de har funnet ut at jeg liker kake med jordbær har jeg litt vanskeligere for å forstå…

3 responses to “Autooversetting gjør spam morsomt igjen.”

 1. Roy says:

  Siden du fikk Ekaterina kan vel jeg få Vera.

 2. Pål D. Ekran says:

  Dagens:

  God dag!
  Jeg er Vera. Jeg er 26 ?r. I fra byen Samara, det ca 750 km fra Moskva. Jeg sett reklame at det er en slik mulighet til ? bli kjent med mannen p? internett. Det var veldig interessert i meg, har jeg fylt igjen, og n? vil jeg m?te den personen som er interessert i meg. Jeg er den type jente. Jeg bor med min mamma og veldig mye jeg ikke har menneskets omsorg.Jeg vil s?ke menn for familien skaperverk. Hvis du er interessert i meg, vil jeg fortelle deg mer om meg selv.Hvis det er interessant for deg, skrive meg behage p? meg email: xxxxxxxxxxxxxxxxxx

  Jeg sender deg mine bilder. Jeg veldig mye vente for brevet ditt.
  Kisssss Vera.

 3. Pål D. Ekran says:

  Heh.. fikk samme melding i går og lo ganske godt av den.

  PS: Hold deg unna Ekaterina, hun er min!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *