Header bilde.

Oktober film

Meld deg på her  

Good Will Hunting

Hva gjør en psykolog god? Og hva skal til for at en skal kunne nyttiggjøre seg terapi? Kan en heles gjennom de relasjonene en har i det virkelige liv? Og hva vil det si å virkelig tore livet?

Dette er en film fra 1997 regissert av Gus Van Sant, og med handling fra Boston. Filmen forteller historien om Will Hunting, en problemrik men talentfull ung mann som arbeider som vaktmester på Massachusetts Institute of Technology, selv om han har kunnskaper innen matematikk som er langt større enn de hos studentene ved skolen. Will må lære seg å gi slipp på fortiden for å komme videre i livet sitt. Den enestående Will Hunting viser historien til en ung mann, og hans kamp mot både seg selv om personlige forhold, der han forsøker å arbeide seg gjennom problemene sine slik at han kan åpne seg til andre, og slik at han kan bruke sitt enorme intellekt til noe nyttig. (Wikipedia)

Kommentarer er stengt.