November film

Fredag 5. november

Kl 1500-1800

Meld deg på HER

 

Shutter Island

US Marshal Edward Daniels (Leonardo Dicaprio) og hans nye partner Chuck (Mark Ruffalo) kommer til den øde øya Shutter Island for å etterforske en pasients forsvinning på sinnsykehuset Ashcliff.

Daniels føler seg motarbeidet av doktor Cowley (Ben Kingsley), og når en pasient gir ham en advarsel, blir Daniels redd for at noen på øya er etter ham. Så blåser det opp til en storm som gjør alle værfaste på Shutter Island…..

Dette er filmet, klippet, lyssatt og tonelagt etter alle kunstens regler, og det ser fryktelig lekkert ut! Sjekk for eksempel kulissemester Dante Ferrettis uhyggelige fengselsceller når handlingen dreier mot avdeling C. «Shutter Island» får altså toppscore for miljøskildringen.

Les om filmen her

 

Kommentarer er stengt.