I mai ser vi:

6. mai 1500-1800

Påmelding

Det serveres pizza og leskende drikke – spandert av psyforeningen!

Inception er en amerikansk-britisk eventyr-action og science fiction-film fra 2010 regissert av Christopher Nolan. Filmen handler om en mann som er i stand til å hente det som er på dypet av underbevisstheten hos folk mens de drømmer. Evnen har gjort ham svært ettertraktet hos de som ser nytte av å bedrive industrispionasje. I et siste oppdrag skal han forsøke noe helt nytt – å plante en ide i hodet på en viktig person. Hovedrollen spilles av Leonardo DiCaprio, mens sentrale biroller Ken Watanabe, Joseph Gordon-Levitt, Marion Cotillard, Elliot Page, Tom Hardy, Dileep Rao, Cillian Murphy, Tom Berenger og Michael Caine.

Filmen ble meget populær, både i USA og andre deler av verden. Den ble den fjerde mest innbringende filmen på verdensbasis i 2010.

(Wikipedia)

 

Kommentarer er stengt.