Header bilde.

Nytt semester – vi er i gang!

Fredag 2.september kl 15 møtes vi atter igjen for å se film og spise pizza. Meld deg på HER

Vi skal se “Coraline”

På vårens første filmseminar viser vi Coraline. Coraline er en animert skrekkfilm og basert på Neil Gaimans roman med samme navn.

Coraline strever med å tilpasse seg livet etter at de flytter til Pink Palace Apartments der hun blir overlatt mye til seg selv. Hun våkner om natten og finner en hemmelig gang inn til en parallell virkelighet men som likner den virkelige verden. Hun gjør flere besøk – til tross for klare advarsler.

Filmen handler om forlokkelse og det å bli fanget, men også om motet som kreves for å gi avkall på egen trygghet for å hjelpe andre som trenger hjelp. Jeg skal ikke si mer. Det er en herlig filmopplevelse. Gaimans romaner har fasinert mange mennesker, og Coraline har mange psykologiske lag i denne filmen.

Vi inviterer alle til å delta i filmseminaret, med en spesiell oppfordring til dere som nå nettopp har startet på utdanningen. Filmseminaret er en anledning til å speile faget gjennom et utvalg av filmer.

Denne høsten handler det om emosjoner. Og vi starter altså med MOT!! Vel møtt. Husk å melde dere på.

Vi starter seminaret med en kort innledning av filmen og hvorfor vi har valgt denne. Vi avrunder det hele med en drøfting av inntrykkene.

Se siden “Filmkalender” for filmer resten av semesteret.

Kommentarer er stengt.