Suksess med personlige presentasjoner på TREC-seminar

Av Dana Meknas
Journalist ved TREC

Torsdag 09.05.19 var datoen for vårt årlige vårseminar på Universitetet i Tromsø – Norges arktiske universitet. To ganger i året samler vi troppene på slike seminarer for å møtes utenfor kontoret, bli oppdatert på hverandres forskning og sosialisere. Målet med dette seminaret var å bli bedre kjent med hverandre siden det er mange nyansatte på TREC.

– Alle fikk fem minutter hver til å presentere seg selv og si litt om arbeidet de holder på med. Poenget med det er å legge til rette for at folk i gruppa skal bli kjent med hverandre på en humoristisk og lettvint måte. Det er viktig for gruppedynamikken at alle føler seg som del av fellesskapet, sier senterleder for TREC, professor John-Bjarne Hansen.

– Det er kjekt å bli kjent med hverandre på et litt annet nivå enn det vi vanligvis har anledning til, sier forskerlinjestudent Hanne Skille, som synes det var både interessant og lærerikt å få høre om sine kollegers bakgrunn.

Se bildene fra seminaret på vår Facebook-side!

Be the first to like.