ENDELIG TIRSDAG !

Av Ina Isabella Høiland, PhD i TREC

Tirsdag er dagen for trim for oss Treningsbildesom jobber i TREC. Hver tirsdags ettermiddag møtes vi for den ukentlige timen med TRECxercise på studentidrettshallen Kraft. Miljø og trivsel er viktig for oss i TREC, og hva er vel bedre for trivselen enn litt mild felles tortur på en tirsdag?

Med godt mot møter vi opp klokken 15.00 vel uvitende om det som venter i løpet av de neste 60 minuttene (dette holdes gjerne hemmelig for å få flest mulig til å møte opp). Det eneste som er sikkert er at det kommer til å gjøre litt (veldig) vondt og at vi kommer til bli kjent med hverandre på en måte som ikke er mulig på kontoret. Hva kan vel måle seg med å se sjefens forpinte uttrykk når vi er inni vår tredje runde med knebøy, eller kontorkameratens gurglende pust under en uendelig 45 sekunders hoppetauøkt.

En ting er i alle fall sikkert: jeg har fått en ny respekt for mine kolleger etter å ha sett de gi det de har på spinningsykkelen, eller stå i planken til både det ene og det andre rister av utmattelse. Selv om selve treningen føles som et vondt år er år humøret på topp når vi er ferdig- vi vet jo alle at trening fører med seg mange helsegevinster og ikke minst gjør det at fredags kaken ikke legger seg like tungt på samvittigheten.

Ha en god tirsdag alle sammen!

6 people like this post.

Leave a Reply

Your email address will not be published.