Fagdag ved Institutt for Klinisk Medisin

bilde 1Institutt for klinisk medisin (IKM) arrangerte for andre år på rad fagdag med fokus på forskningen ved instituttet. Instituttet består av hele 18 forskningsgrupper og et knippe av disse fikk anledningen til å fortelle kollegaer om hva de holder på med. Senterleder i TREC, John-Bjarne Hansen, holdt foredrag på vegne av senteret.

Vi fikk i tillegg høre spennende foredrag fra forskningsgruppene Kvinnehelse og Perinatologi, Nevrobiologi, Nevromuskulære sykdommer, Gastrokirurgi, Metabolisme og nyremedisin, Psykiatri, Endokrinologisk forskningsgruppe og Akuttmedisin og anestesiologi.

Interessert i å lese mer om IKM? Her finner du hjemmesiden til instituttet: http://uit.no/om/enhet/forsiden?p_dimension_id=88116

1 person likes this post.

Leave a Reply

Your email address will not be published.