Holmenkollstafetten 2016

TREC laget Holmenkollstafetten 2016

K.G. Jebsen TREC laget, bak fra venstre: Håkon Johnsen, Kristian Hindberg, Ludvig Rinde, Jostein Lappegård, Esben Bjøri, Lars Horvei, Søren Beck Jensen. Fremst fra venstre: Julie Sørensen, Line Evensen, Ina Høiland, Cathrine Ramberg, Robin Liang, Benedicte Paulsen, Olga Vikhammer Gran og Hanne Skille.

Av Kristian Hindberg, forsker TREC

Etter fjorårets oppløftende 102.-plass valgte vi i K. G. Jebsen TREC å spisse formen og toppe laget til årets stafett. Etter regelmessig trening gjennom vinteren ble en genial slagplan sentrert rundt to lovende kraftløpere på de to første etappene: For å gi de sprekeste i laget mange løpere å ta igjen valgte vi å ofre vår individuelle tid og gå litt rolig ut.
Så etter å ha mottatt stafettpinnen av en rødsprengt eks-svømmer i surstoffnød på første veksling var det opp til en seig gammel sirkushest fra fastlandet å sikre at vi ikke lå for langt fremme når ungdommen skulle springe oss oppover resultatlistene. Etter andre veksling viste det seg at vi på de to første etappene hadde klart jobben som planlagt, og fra da av gikk det raskt oppover fra 273.-plassen til vi endte opp på en formidabel 34.-plass av 851 lag! Siste etappe ble strålende unnagjort av en danske som nektet å anerkjenne begrepet melkesyre på tross av at knærne hans hadde en horisontal vandring på drøye halvmeteren for hvert steg han tok de siste 50 meterne!

Som fersk stafettist så må jeg si at det var overraskende morsomt å delta og at stafettdeltakelse utvilsomt fungerte flott som felleskapsbygging, enn så klisjeaktig som det kan høres ut. Neste år håper vi flere Tromsø-lag deltar i klasse A2 sånn at det er flere enn NAV Tromsø, Tromsø Event Toscanareiser og UNN Tromsø Lunge som vi kan slå. Totaltiden og 612.-plass til UNN Lunge indikerer muligens at de gjennom en datafeil sendte pasientene og ikke de ansatte til årets stafett.

Etter å ha sprunget under mottoene “Run for Fun” og “Run for Life” de to årene TREC har deltatt, så går ryktene om at neste års motto er “Run or Die” og at årets tid på 1:14:03 skal presses under 1:10 om vi skal få sjekke inn på Gardermoen på søndagen.

Bilde_2

Søren Beck Jensen fikk æren av sluttspurten inn på Bislett stadion og i mål.

Bilde_3

Deler av stafettgruppa ved målgang på Bislett Stadion.

Resultatlink: http://live.eqtiming.no/20006#result:53431-193070-839536-1-1-

 

Be the first to like.