Nå har Lars blitt doktor!

Av Dana Meknas
Journalist ved TREC

Lars Daae Horvei gjennomførte disputasen sin i dag med glans. Vi er stolte og ønsker han lykke til videre! Se noen bilder fra dagen her!

Lars Daae Horvei, PhD, disputerte i dag med arbeidet “Obesity, body height and risk of venous thromboembolism”.

Hovedveileder har vært professor John-Bjarne Hansen og biveileder har vært førsteamanuensis Sigrid Brækkan.

Bedømmelseskomiteen besto av følgende:

Førsteopponent: Professor Pierre Morange, Laboratoire d’Hématologie CHU Timone, senter for behandling av trombose og blødersykdommer, Universitetet i Marseille, Frankrike.

Andreopponent: Førsteamanuensis Bengt Zöller, Center for Primary Health Care Research, Lund universitet, Universitetssykehuset i Malmø, Sverige.

Leder av komiteen: Førsteamanuensis Laila Arnesdatter Hopstock, Institutt for helse- og omsorgsfag, UiT Norges arktiske universitet.

Vi er stolte av Lars og ønsker han lykke til på veien videre!

Du kan lese et sammendrag av avhandlingen til Lars her: Disputas – Cand.med. Lars Daae Horvei.

Vi skrev tidligere denne uka et intervju med Lars om hvordan veien til doktorgraden har vært og hva han skal gjøre videre. Det kan du lese her: Disputerer: Denne uka blir Lars Daae Horvei (33) doktor

Be the first to like.