John-Bjarne og Sigrid presenterte på kongress for 12.000 forskere

Av Dana Meknas
Journalist ved TREC

For to uker siden var senterleder for TREC, professor John-Bjarne Hansen, og nestleder, førsteamanuensis Sigrid Brækkan, på konferanse i Sverige. Der presenterte de forskning for 12.000 kongressdeltakere.

EHA-kongressen ble avholdt 14.-17. juni i Stockholm og John-Bjarne og Sigrid var begge inviterte til å presentere forskning fra TREC på konferansen. Sigrid presenterte data om at forekomsten av venøs blodpropp (VTE) har økt med 20-30 % de siste 20 årene.

– Det er viktig å delta på slike konferanser, både for å bli inspirert og for å få innspill og ideer til egen forskning og egne prosjekter, og også for å dele egne funn. I tillegg knytter man kontakter og holder seg oppdatert på det siste innenfor fagområdet, sier John-Bjarne.

 

Be the first to like.