To ledige stillinger: Bli forsker i TREC!

Av Dana Meknas
Journalist ved TREC

Vi er på leting etter to forskere til forskningsgruppen vår! Er du nysgjerrig, selvstendig og interessert i å jobbe i en gruppe med godt faglig og sosialt miljø? Da er du på rett sted! Vi har to ledige stillinger: En postdoktorstilling og en stilling som forsker. Vi søker noen med doktorgrad i biologi og bakgrunn som legger et godt grunnlag for å jobbe med to av våre prosjekter. Det kan du lese mer om her:

Postdoktorstilling i prosjekt om ekstracellulære vesikler og venøs trombose. Søknadsfrist er 20. april.

Stilling som forsker i prosjekt om miRNA og venøs trombose. Søknadsfrist er 30. april.

Vi tilbyr et utviklende miljø, dyktige kolleger og spennende arbeidsoppgaver. Velkommen som søker!

Be the first to like.