Rainbow Six Siege -Noe helt eget

Rainbow Six Siege er hovedsaklig et FPS multiplayer spill, den er laget i 2015 og er et spill som blir og har vært støttet kontinuerlig i de 5 årene den har vært ute. Den er laget av Ubisoft Montreal og har fokus på taktiske slag mellom 10 spillere til sammen(5 på hvert lag). Den er basert på spesial styrker som SAS, Navy Seals og andre militære styrker som blir brukt under en beleiring av en gissel situasjon, bank ran ol.


Spillet har ingen historie modus, det som er av offline moduser er terroristjakt og situasjoner som fungerer mest som en introduksjon for multiplayer som er det du vil kjøpe dette spillet for.

Fra nybegynner til veteran så er det mye å finne på

Som sagt så er det et FPS spill som er 5 mot 5, spillet er taktisk så du kan virkelig finne mange strategier med de 50+ karakterene. Karakterene har alle sammen sin egen evne som kan hjelpe laget gjennom den 3 minutt lange runden. Evnene har ulike vanskelighetsgrader som gir alle karakterene forskjellig dybde i hvordan du kan bruke de, en karakter som er veldig lett å bruke er for eksempel ‘’Ash’’ som kan skyte en granatkaster. Hvis du bare bruker helt vanlig til å ødlegge det andre laget sitt utstyr, men vis du blir litt kreativ kan du både ødlegge, lage hull og skyte det andre laget under fra. For du kan nemlig skyte/sprenge opp nesten (80%) alle vegger, tak og gulv i spillet, noe som gir sjanse til mange kreative løsninger på å vinne.

Alltid noe å gjøre i en match

Selv om matchene varer litt over 3 minutt betyr det ikke at det varer like lenge, alle kommer bare med et liv. Derfor er det spesielt viktig å holde seg i live gjennom matchen, det som vil hjelpe deg med det er å kunne hvor angriperne kommer fra fordi lagene er delt opp i «Defenders» og «Attackers». «Attackers» droner ut banen for å finne ut hvor objektivet er, mens «Defenders» setter ut sine utstyr i tillegg kan de se hvor de kommer fra med overvåkningskamera som er plassert ut fra før av.

Konklusjon

Alt i alt vil jeg si Rainbow Six Siege er et enkelt spill å starte med dybde til å kunne gjøre mye kreativt hvis ikke annet. Det er et spill som er veldig konkurranseorientert og kan gi øyeblikk hvor hjertet pumper litt raskere. Det kan være øyeblikk hvor kampen om enhver vinkel kan være essensiell til hele runden, om man vinner eller ikke. Til slutt vil er det viktig å ta med alle de ulike evnene til agentene som kan gjøre hver runde helt annerledes.

Ole Thomas Johansen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *