Se bilder fra seminaret på Sommarøy!

Av Dana Meknas
Journalist ved TREC

Forrige uke, 21.-22. september, hadde vi seminar på Sommarøy! Det er viktig for at forskerne i TREC skal kunne holde seg faglig oppdatert på forskningsarbeidet til de andre i gruppa, men også for trivselen og det sosiale miljøet. Her kan du se noen bilder fra turen!

Som en arena for faglig og sosial omgang blant medlemmene i TREC, arrangeres det to ganger i året et seminar der gruppemedlemmene får oppdatert seg på hverandres prosjekter, øvd på å presentere egen forskning og bli bedre kjent med hverandre. Det som ligger til grunn for dette, er troen på viktigheten av et godt og trygt miljø der kollegaer er trygge på hverandre.

OBS: Trykk på bildene for å se dem i større format og bedre kvalitet!

TREC ankom Sommarøy tidlig torsdag morgen med buss fra Tromsø. Med på turen var tre av våre forskere som bor i USA: Erin N. Smith, Kelly A. Frazer og Terry Solomon. Du kan lese om deres besøk og hva de syntes om oppholdet her: Fra USA til Sommarøy for å delta på TREC-seminar.

 

Stipendiat Jostein Lappegård holdt på fredag en presentasjon om sitt prosjekt med tittel “Inflammatory markers, red cell distribution width and risk of arterial cardiovascular diseases”.

 

 

Topptur ble det selvsagt! En sprek gjeng tok seg turen til Hillesøytoppen på torsdagskvelden for litt frisk luft og vakker utsikt.

 

 

 

 

 

 

 

 

Gruppebilde av TREC-gjengen. Vi var strålende fornøyde med seminaret og er klare til å ta fatt på høsten!

Be the first to like.