Header Image

PÅMELDING

PÅMELDING TIL KONFERANSEN

Alle bidragsytere må melde seg på konferansen (mulig å melde seg på uten bidrag) og betale konferanseavgift på 1600,-

Fristen for påmelding falt 1 august 2015

Konferanseavgiften betales via faktura, som sendes til oppgitt fakturaadresse etter at påmeldingsfristen er gått ut. Eventuell deltakelse på føreksursjon til Trondenes (500,-) kommer som separat regning, se informasjon under fanen Førekskursjon.

Påmelding til ekskursjonene på søndagen finner dere under fanen Ekskursjoner.

Eventuelle avbud meldes pr. epost  OBS! Etter 1 august regnes påmeldingene som bindende, og konferanseavgiften vil ikke refunderes.

NB! HIFO sponser deltakelse for Masterstudenter: HIFO ønsker flere masterstudenter i historie som deltakere på Norske historiedager. HIFO sponser derfor 1000 kroner av deltakeravgiften for alle masterstudenter som er medlem av HIFO. Enkel søknad med bekreftelse på betalt deltakeravgift og bankopplysninger sendes på epost til post@hifo.no, og vil bli behandlet fortløpende. Masterstudenter i historie som ennå ikke er medlem av HIFO, må først melde seg inn for å få støtte til deltakeravgiften. Studentmedlemskap koster 300 kroner i året.

 

INNMELDING AV FAGLIGE BIDRAG

Sesjoner: Hver sesjon er på 1,5 timer, så beregn anntall innlegg og rom for diskusjon deretter. Ved innmelding av ferdig sesjon, vennligst legg ved abstract med tittel (maks. 400 ord), navn og institusjonstilhørighet/staus på sesjonsleder og innledere, og evnt tittel på de ulike innleggene.

Frittstående innlegg: Programmet er også åpent for frittstående innlegg, berammet til 30 minutter hver, inkludert tid for spørsmål og kommentarer. Disse settes sammen i sesjoner på 1,5 timer av arrangørene, med en av innlederne oppnevnt som ordstyrer. Ved innmelding, vennligst last opp abstract (maks. 300 ord) med tittel, navn og institusjonstilhørighet/status.

Postere: Disse må ferdigstilles og tas med til venue av deltaker. Der vil de stilles ut på lettvegger i sekretariatsområdet. Ved innmelding, vennligst oppgi tema og ca. størrelse på posteren i skjemaets merknadsfelt.

Fristen for innmelding av faglige bidrag falt 15 juni 2021

Comments are closed.