Header Image

NYTTIG Å VITE

Komme seg til Campus

Norske historiedager foregikk i hovedsak på UiT Norges arktiske universitet, Campus Tromsø i Breivika.

Historikerne holder til i Breiviklia (hus 14), mens konferansens venue for NH2021 var AUD 1 og Solhallen i underetasjen i Teorifagshus 1, samt diverse undervisningsrom i samme bygg for parallellsesjonene.

Campus ligger 5 km fra Tromsø sentrum, og med taxi eller buss tar det ca 10 minutter. For bussruter og kart over stoppesteder, se Rutetabell.  Rute 20, 21 og 33/34 går mellom sentrum og Campus, der de stopper to steder (Hus 24 og Hus 23)Flyplassen ligger vest for campus, igjen ca. 10 min med taxi. Flybussen går til sentrum der alle hotellene ligger, samt enkelte avganger til UiT.

Registrering/informasjon

Konferansesekretariatet var i Solhallen utenfor AUD 1 i underetasjen av Teorifagshus 1.

Kantine og kiosk

Skulle man bli sulten eller fysen på noe annet enn det konferansen bød så, så finnes det flere kantiner med ulike tilbud og meny på Campus. Ved Teorifagsbygget (plan 2) er det også en Mix kiosk. Åpningstidene for denne er vanligvis 07.00 – 18.00.

Teknisk utstyr

Alle sesjonsrom er utstyrt med PC og prosjektør, men det er også mulig å koble på egen PC. Dersom det skal kobles til en Mac bør egen overgangskabel medbringes for sikkerhets skyld. 

Tilgang til internett og printer

Ved behov for printer, ta kontakt med konferansedesken. For tilgang på wifi på Campus kan man koble seg på Eduroam. Alternativt kan man koble seg på UiT-guest. Åpne en nettleser, dersom dette ikke skjer automatisk, og følg instruksjonene.

Når man nå likevel er i Tromsø

Tid til å bli litt lenger? For oversikt over hva som finnes av ting å se og gjøre, se Visit Tromsø.

Comments are closed.